Būtiniausia virtuvės įranga

Daugiausiai sugaištama laiko gaminant patiekalus, tai ingredientų paruošimas.Ir kiekvienas virėjas skiria tam procesui ypatingą dėmesį. Ir kada ateina laikas tiesioginei valgio gamybai, jau viskas būna išplauta, išvalyta, sutarkuota, nuskusta ir pan. Be abejo, pasiruošimas yra labai svarbi virtuvinio gyvenimo dalis ir tą pasiruošimo procesą galima ir būtina palengvinti bei pagreitinti.

Valymas, smulkinimas, supjaustymas

Virtuviniai kombainai gerokai gali palengvinti jūsų vargą virtuvėje. Bulvių skutamoji mašina sutaupo begalę laiko. Jei kiekis ne didelis, galima apsieiti ir paprastu bulvių skutikliu, bet visuomeninio maitinimo įmonėse tuo neapsieisi. Bulvių skutimo mašina, dirbanti dideliu greičiu, gali vienu kartu nuskusti iki 5 kg bulvių.

Virtuvės reikmenys ir įranga

Virtuvės reikmenys ir įranga
Virtuvės įranga

Daržovių smulkintuvas taip pat sutaupo daug laiko ir jėgų. Tai prietaisas, galintis pakeisti daugelį rankinių operacijų – jis ir supjaustys daržovę griežinėliais, ir kubeliais, ir skiltelėmis, ir sutarkuos įvairaus stambumo skilteles. Be to, jūsų pirštai liks sveikesni, nei naudojantis įprasta, rankine tarka.

Jei jūs dirbate judrioje parduotuvėje ir jums dažnai reikalingos vienodos ir taisyklingos sūrio, dešros, mėsos, pomidorų, agurkų ir kitų produktų riekelės, jums būtinai reikalinga riekiapjovė. Jos dėka jūs gausite patrauklias, vienodas bei estetiškas riekeles, kurias iš karto galima bus dėti ant sumuštinio.

Duonos kepimas

Duonos kepimas – tai menas, tačiau priminkyti tokį kiekį tešlos – tai pragariškai sunkus rankinis darbas. Todėl šiuo atveju padės tešlos minkymo mašina. Tik toks įrenginys ženkliai pagreitins ir palengvins tešlos suminkymą, iki tam reikalingos konsistencijos. Toks įrenginys reikalingas kiekvienoje virtuvėje, kur dažnai gaminami miltiniai patiekalai: koldūnai, virtiniai, pyragai, sausainiai bei kiti miltiniai konditerijos gaminiai.



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *